Rengeteg színes hőlégballon fenn az égen.

Ez a program nemcsak a hőlégballon szerelmeseinek szól, hanem mindazoknak, akik szeretnének néhány napig kikapcsolódni és feltöltődni, hogy aztán újra belevessék magukat a munkába. A programra szeretettel várják a fiatalokat, az idősebb korosztályt és a gyermekes családokat is. A szervezők ígérik, hogy bárkit az égbe röpítenek, akinek erre van igénye, vagy már régóta szeretné megtudni, milyen érzés az, amikor egy hőlégballonból csodálhatja meg a tájat, miközben a hűs szellő simogatja az arcát vagy borzolja össze a haját.

A program Székesfehérváron kezdődik, majd a több napig tartó fesztivál az Agárdi Parkerdőben folytatódik. A fesztiválon lebilincselő légi látványosságokkal kedveskednek a kedves vendégeknek, de emellett számtalan más, izgalmas programok is szórakoztatják majd a fesztiválra látogatókat. Lesznek színházi programok, amellyel a kultúra iránt érdeklődőknek kedveznek. A gyermekek sem fognak unatkozni, hiszen különböző műsorok szórakoztatják majd őket.

A honvédségi és a rendőrségi bemutató mellett a programra látogatók megtekinthetik az autó- és motorkerékpár-kiállítást, ahol szebbnél szebb járgányok sorakoznak majd fel, hogy a sebesség szerelmesei megcsodálhassák azokat.

A nézők megnézhetik, hogyan száll fel egyszerre több hőlégballon. Akik éreznek magukban elég elszántságot és bátorságot, azok a személyek helikopteren ülve követhetik a ballonok útját, hiszen helikopteres utasrepültetést is szerveznek a rendezvény megálmodói. Az izgalmakat egy sörsátorban lehet majd kipihenni, ahol finomabbnál finomabb söröket kóstolhatnak meg a szemlélődők. Míg a férfiak a sátorban iszogatnak, a nők és a gyerekek a kirakodóvásár csodálatos termékei közül válogathatnak, hogy szebbnél szebb emlékekkel térjenek haza erről a csodálatos rendezvényről. A rendezvényen a zenéről és a táncos mulatságról sem kell majd lemondaniuk a Hőlégballon Karneválra látogatóknak.

A rendezvényen nincs belépőjegy és szabadtéren zajlik majd. Ha szeretnéd magad jól érezni és szeretnél még egy nyárutó bulin részt venni, akkor mindenképpen ezen a karneválon van a helyed. Ha elég bátornak érzed magad, akkor mindenképpen próbáld ki a hőlégballonozást, mert nem fogsz csalódni és egy felejthetetlen élménnyel leszel gazdagabb.

Hagyjon választ!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*